Видання «Лица» з Дніпра обнародувало більш ніж цікаве відео про те, як проводив свій робочий день тепер вже колишній та скандальний губернатор Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

https://patriot.dp.ua/chy-zvilniat-valentyna-reznichenko-kyrylo-tymoshenko-vtrachaie-vplyv-v-ofisi-prezydenta/

Цікаво те, що події на відео розгортаються 22 лютого 2022 року, тобто за 2 дні до вторгнення російського агресора в Україну. Куди їздив голова ОДА Валентин Резніченко в робочий час, з ким його бачили, до чого тут такі одіозні постаті, як коханка Резніченка Яна Хланта, брати Дубінські та  скандальний корупціонер Юрій Голик – все це можна побачити на відео.

Жаль лише, що нема на відео, ні просто інформації про те, чи ведеться слідство у відношенні корупціонера Валентина Резніченка та інших фігурантів гучного скандалу, причетних і до розкрадання бюджетних коштів на «Великому будівництві», яким керував Кирил Тимошенко та Юрій Голік,  які до речі, знаходяться біля президента Зеленського, але вже не попадають на камери журналістів. Цікаво, що правоохоронці роблять з тим, що вказані особи причетні й до зникнення величезних обсягів гуманітарної допомоги, яка надходила на Дніпропетровщину вже під час війни. Чи дочекаємось, га?