350 000 гривень за можливість виїхати за кордон

На Київщині затримали начальника військової райадміністрації та його близького радника, вони разом за 350 000 гривень допомагали виїхати за кордон. 

Правоохоронці затримали начальника РВА Київщини на хабарі

Правоохоронці викрили та затримали керівника однієї з районних військових адміністрацій та його дуже близького радника у налагодженні корупційної схеми. Зрадники вимагали певну винагороду від представників благодійних організацій за внесення даних про водіїв до інформаційної бази, що надалі давало можливість безперешкодно виїхати за кордон за гуманітарною допомогою.

Правоохоронці затримали начальника РВА Київщини на хабарі

Правоохоронці затримали начальника РВА Київщини на хабарі

9 вересня 2022 року оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та прокурори Київської міської прокуратури за силової підтримки поліції особливого призначення № 1 на гарячому затримали начальника однієї з районних військових адміністрацій та його радника після отримання ними 350 000 гривень неправомірної вигоди. Кошти вилучені з місця події та є доказом хабаря.

Обидва фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжних заходів.

На жаль, такі випади трапляються часто особливо коли в державі війна з російським агресором.